Priser

Betaling finder sted efter endt terapi-session. Alle priser er inkl. Moms.

Jeg tager modtager MobilePay eller kontant betaling (ingen Dankort)

Uanset hvor mange familiemedlemmer, der deltager i terapien,
er prisen per session den samme. 
Ønskes længere terapiforløb, hvor der kombineres med individuel terapi eller parterapi, betales taksterne efter disse prissatser. I familieterapien fortjener alle familiens medlemmer at blive hørt, og derfor anbefaler jeg at jeres børn ligeledes er deltagende i første session.

Nogle gange er det et enkelt partjek der skal til. Andre gange er det et forløb der kan strække sig over 2-10 sessioner, og i nogle tilfælde forventes at skulle kombineres med individuel terapi. I dette tilfælde betales taksten for disse. Vi kan allerede efter endt session booke flere terapitimer fremover, eventuelt med faste intervaller eller på bestemte tidspunkter i ugen, hvis dette er mest belejligt for jer.

Jeg har erfaring med at den individuelle terapi udspringer eller afføder andre former terapi, hvor vi får talt med dine nære relationer, Dette kan være Par- eller Familieterapi. Uanset, hvad du føler du har brug for at tale om, så har jeg erfaring med mange er livets svære kriser og oplevelser. Lavt selvværd, spiseforstyrrelser, stress og meget andet. Tilstande, der ofte kan ses som reaktioner og symptom på oplevelser, du har haft igennem livet – muligvis stammer disse helt tilbage fra barndommen.

Ønsker du et foredrag for en større forsamling? Jeg har tidligere stor erfaring, i at afholde foredrag med livets svære emner såsom sorg og tab som tema. Mit foredrag skræddersyes gerne efter, hvad det er I søger, og hvem der er modtagere af budskabet. Varighed og lokation, defineres af jer, og jeg afgiver gerne et tilbud på baggrund af jeres ønsker. Ønskes skriftligt tilbud, er dette ligeledes en mulighed.

Ring gerne til mig, hvis du har ønsker om foredrag. 

Ved afbud skal der afgives besked senest fire timer før aftalte tid. Ring eller send en sms på telefon:  60193386.

Ved for sent afbud eller udeblivelse, faktureres fuld terapipris.

Rabat for studerende og pensionister. Sessionspris 650 kr.

Har du brug for hjælp ?