Profil

Jeg har egen praksis i nærheden af Holstebro, hvor jeg arbejder som familieterapeut, psykoterapeut og parterapeut.

Jeg arbejder desuden med sorg og tab. (Børn der mister søskende eller forældre der har mistet barn.)

Min faglige baggrund

Hele mit voksne liv har jeg arbejdet med mennesker. De seneste 6 år, har jeg haft egen praksis i mit hjem i Ulfborg nær Holstebro. Her hjælper jeg mennesker i alle aldre, med mange forskellige problemstillinger. Min passion for at hjælpe mennesker, har gennemsyret mine valg i livet, og derfor virkede det også helt naturligt, for mig at tage springet ud i en uddannelse som psykoterapeut. Skelsættende for mit virke som psykoterapeut har været arbejdet med børn, unge og familier i krise.

Jeg har tidligere været en del af specialtilbuddet, Horisont, som hjælper folk med spiseforstyrrelser. Mennesker som ofte også har problemer med lavt selvværd, og i værste fald også forsager skade på sig selv.

Jeg har, i en årrække været frivillig terapeut i flere sorggrupper for børn og unger. En meget personligt givende position, som jeg føler, virkelig har klædt mig godt på til, at hjælpe børn og voksne i sorg, også i min egen praksis.

Ved siden af driften af egen praksis, varetager jeg også et job i behandlingspsykiatrien på Hernings psykiatriske afdeling for affektive lidelser.

Derudover har jeg erfaring fra:

  • Behandlingspsykiatrien Region Midtjylland Herning
  • Center for psykiatri i Holstebro Kommune.
  • Horisont, som er et specialiseret tilbud til personer med spiseforstyrelse i Herning/Holstebro Kommune.
  • 25 års erfaring i den pædagogiske verden.
  • Sorggrupper for børn og unge.
  • Har haft pleje- og aflastningsbørn i mange år.
  • Afholdt foredrag om sorg og tab i forhold for udviklingshæmmede. 
  • Uddannet på Kempler Instituttet og  Dansk Familieterapeutisk Institut
  • Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Privat

Jeg har ligesom mange andre mennesker, befundet mig i svære og livsomvæltende hændelser såsom skilsmisse og personlige tab – Det var også her jeg fandt drivkraften til at hjælpe andre i lignende situationer.

I min civilstand, er jeg gift. Jeg har to voksne biologiske døtre samt en datter, som kom ind i vores familie som plejebarn i en alder af 6 år. Hun er i dag ligeledes voksen, men stadig en helt naturlig del af vores familie. Dertil er jeg er mormor til 3 skønne børnebørn.

Min beslutning om at blive psykoterapeut opstod, som følge af, at jeg følte, jeg selv manglede hjælp til at bearbejde de store sorger, der ramte vores familie, da vi mistede to nære familiemedlemmer. Vi oplevede, at det var svært at finde kvalificeret hjælp, da det ikke lykkedes os at finde nogle tilbud, der kunne hjælpe os igennem vores livs krise. Vores piger, kom i sorggruppe og dette betød alverden for dem. Jeg besluttede derfor selv, at uddanne mig, så jeg var i stand til at hjælpe andre i tilsvarende situationer.

Jeg kan derfor personligt nemt relaterer til min klienter, når de befinder sig i et stadie af sorg enten som følge af tabet af et nært familiemedlem eller måske ved skilsmisse, hvilket jeg også selv har måtte gå igennem.  

Har du brug for hjælp ?